Annons

Fem inbrott på mindre än ett dygn

Polisen kunde på måndagsförmiddagen rapportera om hela fem inbrott sedan söndagskvällen. Det första ska ha inträffat i idrottshallen där Landskrona Boxningssällskap haft påhälsning av tjuvar. Dessa passade på att förstöra en läskmaskin men om de fick med sig något är oklart i skrivande stund. Exakt när tjuvarna slog till är också oklart men troligtvis har de varit gömda i lokalen efter att personalen stängt för dagen.

Klockan 18.30 gick larmet på Enoch Thulins Gymnasiet på Idrottsvägen. Tjuvarna tog sig in genom att krossa en ruta. Även i detta fall vet man inte vad som stulits.

Annons
 

Ett tredje inbrott ägde rum på Citadellkliniken någon gång mellan klockan 21-01.15 natten till måndagen. Tjuvarna hade krossat en ruta, tagit sig in och stulit en vägg-TV.

Inbrott nummer fyra skedde i en butik på Järnvägsgatan. Här hade någon krossat en ruta och stulit 100 telefonkort. Vittnen har sett två personer försvinna från platsen på en moped eller scooter.

Klockan 02.33 gick larmet på Home-butiken i centrala Landskrona. Tjuvarna krossade en ruta i entrédörren, tog sig in i butiken och slog sedan sönder en monter och stal med sig ett okänt antal rakapparater.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser