Annons

Säker Lejonetseger på Sölvehov

Det blev en rätt lugn och disciplinerat tillställning i Sölvehov när landskronas hockeykillar i Lejonet gästade härom kvällen. Trots puckövertag för hemmalaget så var det Lejonet som tog ledningen då Andreas Bondesson gjorde sitt första mål i a-lagströjan. Även matchens andra mål gjorde Lejonet i den första tredjedelen av matchen.

I andra perioden får hemmalaget in en reduceringspuck men Lejonet svarar ganska omgående men Sölvesborg lyckas få in en puck till i den andra perioden.

Annons
 

I början av tredje får Lejonet spela 5 mot tre i över två minuter. Sölvesborgs målvakt Robin Danielsson var mycket bra och höll rent. Efter drygt halva tredje perioden kom dock spiken i kistan då Magnus Hermansson gör 5-2.

Lite smolk i glädjebägaren blev det trots segern. I slutet av matchen åker Robert Lind på en mycket ful tackling över sitt knä som trasas sönder. Med största sannolikhet blir han borta ganska länge, kanske resten av säsongen.

– En bra match och två säkra poäng. Måste också nämna våra juniorer Robert Kjellson, Andreas Graba, Kim Korndal och Andreas Bondesson alla födda-89 som gör en mycket bra insats, roligt att se ungdomarna ta för sig. Nu hänger vi på topplagen igen, säger Torbjörn Torpling för lejonet och avslutar med att berömma domarna.
– En mycket bra domarinsats, det bästa jag sett denna säsong.

Nu väntar en tuff bortamatch på lördag klockan 17.00 då man möter Helsingborgs andralag.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser