Annons

Stipendier för mångkulturella projektAdmir Lukacevic och Irma Mahmutovic prisades i våras av Rotary för deras stora engagemang med att bygga broar mellan barn och ungdomar med olika etnisk bakgrund. Nästa år kan det vara ditt projekt som belönas av Landskronas Rotary klubbar.

Är du ung och arbetar med – eller planerar att starta ett projekt i skolan eller i din förening som vill bygga broar mellan barn och ungdomar med olika etnisk bakgrund? Då har du möjlighet att söka ett stipendium av Landskrona Citadell Rotaryklubb och Landskrona Rotaryklubb.

Klubbarna delar för andra året ut ett eller flera stipendier (totalt 10.000 kronor) till barn och ungdomar som genom aktivt arbete medverkat till att i Landskrona skapa mångkulturell förståelse bland barn och ungdomar. 2006 erhöll Irma Mahmutovic och Admir Lukacevic från BF Bosna stipendiet. Stipendierna riktar sig till projekt som skapar internationell förståelse, stärker individens frihet och uppmuntrar en anda av förståelse för alla andra människor och bygger broar mellan barn och ungdomar med olika etniskt ursprung.
Projektet ska skapa ett aktivt engagemang av barn och ungdomar. Stipendierna kommer att delas ut i anslutning till Rotarys ”Världsförståelse- och fredsdag” 23 februari.

Annons
 

Ansökan om stipendier ska skickas till tomas.johansson@lks-gy.org.
Med ansökan behöver Rotary en enkel beskrivning av projektet på max. en halv A 4 -sida. Ansökningar ska vara inkommna senast den 1 februari 2007.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser