Annons

Häljarpsguiden ska få turismen att öka

Nu har den tredje upplagan av Häljarpsguiden kommit. Det är ett litet häfte som har gjorts av Ylva Nordberg och hennes företag Ylvano AB. Ylvano AB jobbar bland annat med destinationsutveckling och ger ut häften i fickformat med information om Glumslöv, Asmundtorp och Häljarp. För varje år har Ylva specificerat sig på något speciellt i byn. I 2007-års upplaga av Häljarpsguiden har hon valt att skriva om Saxån och Saxtorpsskogen. Förra året handlade det om järnvägarna.
Förutom detta finns det även information om verksamheter, föreningar och kommunal service. En karta i mitten av häftet gör det också lättare att hitta i byn om man skulle vilja göra ett besök. Idén med häftena är att utveckla turismen i Sverige när en del numera väljer att inte åka utomlands på grund av katastrofala händelser.

Exemplar finns att hämta på biblioteket och turistbyrån. Sabina Gustavsson, praktikant

Annons
 

Sabina Gustavsson, praktikant
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser