Annons

LandskronaPlus tar ut färdriktningen

Landskronas nya marknadsbolag, LandskronaPlus AB (tidigare Marknad Landskrona AB) tar ut färdriktningen inför framtiden. Företagets VD Thorsten Karlén tillträdde tjänsten i somras och har tillsammans med styrelse, medlemsföretag och Landskrona & Vens Turistbyrå tagit fram en ny affärs- och marknadsplan för 2007.

Den nya marknadsplanen belyser en lång rad konkreta målsättningar som dessutom är mätbara inför verksamhetsåret 2007. Bland annat skall bolagets nuvarande 40 medlemsföretag växa till 100. En aktivare insats mot medier planeras där LandskronaPlus blir den som kommer att skicka ut pressinformation om intressanta händelser och nyheter från Landskrona och även bjuda hit journalister i olika sammanhang.

Annons
 

En annan nyhet är att starta igång och driva olika utvecklingsråd inom exempelvis evenemang, golf, fiske och kultur. Dessutom jobbar man för att redan befintliga nätverk skall stärkas ytterligare.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser