Annons

Framgångar för landskronasimmare på Sim á Lund

Landskrona Simsällskap deltog på sim á Lund. Tävlingen får ses som en säsongsavslutning för bredden även om det ska genomföras ett par tävlingar till i december. Mest framgångsrik var Johan Norén som tog hem hela fyra guld.
En annan simmare som agerade guldgrävare var Lisa Rigby som fick sju medaljer varav tre av den ädlaste valören.

Andra framgångsrika landskronasimmare var Lovisa Klarén, Olof Bengtsson, Louise och Linn Hultgren, Axel Persson, Linus Lindén, Vincent Tunholm, Julia Svensson, Caroline Andersson-Ekström, Simon Stoltenborg och Sophie Stoltenborg.

Annons
 

Fullständig resultatlista hittar du här.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser