Annons

Engelska vill se Keene i BoIS

Mitt på Idrottsplatsens norra ståplatsläktare håller ett gäng ungdomar till då BoIS spelar hemmamatcher. Det som utmärker gänget är de gillar engelsk fotboll. De har därför bildat en egen supporterklubb som de valt att döpa till Engelska.
En av klubbens senaste aktioner har varit att samla in pengar. Dessa är dock öronmärkta. Engelska har som krav att pengarna, sammanlagt 200 kronor, endast får användas till en värvning av Gaisaren James Keene.
– Han är en spelare som skulle passa i laget, med sitt uppoffrande spel och målsinne. Han är också en spelare som inte viker ner sig, utan kämpar till sista blodsdroppen, står det att läsa på Engelskas hemsida.

BoIS klubbdirektör Lars Persson har tagit emot pengarna och har även tackat genom att skicka ett brev till killarna i Engelska.

Annons
 

Mer information hittar du på www.engelska.org.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser