Annons

Väntjänsten fick penninggåva av Rotaryklubb Landskrona Rotary Klubbs President Peter Bernström överräcker checken till Väntjänstens kassör Ingrid Jönsson vid Landskrona Rotary Klubbs ordinarie lunchmöte i onsdags på Hotel Öresund.Foto: Sayed Khatib

Förra veckan delade Landskrona Rotary Klubb ut en penninggåva till Väntjänsten. Väntjänsten som startade sin verksamhet i Landskrona för tio år sedan arbetar helt ideellt med frivilliginsatser för enskilda människor som på grund av ålder eller handikapp har svårt att besöka affärer, läkare eller liknande. Väntjänstens medlemmar bistår dessa personer genom att följa med till affärer, som sällskap på en promenad eller bara genom att lyssna och prata.

Gåvan från Landskrona Rotary Klubb skall användas till att bekosta en kortare utflykt för de som har stora rörelsesvårigheter.

Annons
 

Rotarys motto, Service above self, osjälviskt tjänande stämmer också bra in på Väntjänsten som genom sitt arbete gör en fantastisk insats för de behövande i kommunen, skriver Jonas Schöld, Infoansvarig för Landskrona Rotary Klubb i ett pressmeddelande.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser