Annons

Eklund skrev på nytt kontrakt

Landskrona BoIS har idag tillsammans med Matthias ”Zeke” Eklund kommit överens om att anfallaren fortsätter i ett år till, minst. Eklund är den som varit längst i klubben och räknas som kolossalt viktig, både på och utanför plan.
– Vi är självklart oerhört glada för att Zeke förlängt sitt avtal med oss, säger BoIS klubbdirektör Lars Persson.
– Matthias är ju en kille som står för det vi vill skall genomsyra hela truppen 2007. Han är en spelare som utan tvekan är ”här och nu”, han har ett stort hjärta för BoIS, han är alltid ”hungrig” och dessutom har han en riktig vinnarskalle.

– Det känns skönt att det är klart. Det är alltid trevligt att veta vad man har framför sig, säger Matthias och förklarar varför han skrivit på ett ettårskontrakt.
– Eftersom jag har ett jobb sidan om så vill jag inte skriva längre. Dessutom har min familj stor del i beslutet. Det känns mest praktiskt att bara skriva ett år åt gången.

Annons
 

Matthias gjorde under säsongen som gick 10 mål och vann därmed den interna skytteligan.
– Jag tror att Zeke kommer att ha ett ännu bättre år 2007, säger BoIS tränare Patrik Johansson.
– Trots att Zeke gjorde en mycket fin säsong 2006, var han faktiskt skadad en del. Vi skall lyckas hålla Matthias frisk i ännu högre utsträckning 2007 genom något förändrad träning och att bättre lyssna på hans kropp. En skadefri Matthias är ett mycket fruktat vapen i Superettan,
tror Patrik Johansson.

Att kontraktsskrivningen har dragit ut på tiden har sina naturliga orsaker.
– Båda parter har varit överens om en fortsättning från första början. Vi har bara diskuterat detaljerna, avslutar klubbdirektör Persson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser