Annons

Jonas Lind lämnar BoIS ARKIVBILD Jonas Lind spelade 18 matcher, varav 12 från start, för BoIS 2006. Under tidig sommar fick han dock känning i en ljumske och lyckades därefter inte ta tillbaka sin plats i startelvan.

Trots att Jonas Lind har ett år kvar på sitt kontrakt med Landskrona BoIS så lutar det nu åt att han kommer att lämna klubben redan i år.
– Det såg ljust ut för någon dag sedan men igår fick jag beskedet att klubben inte skulle satsa på mig, säger Lind med en viss besvikelse i rösten.
– Det är klart att jag helst hade spelat i BoIS men nu är det som det är. Jag har haft på känn en månads tid att det skulle bli såhär.
Någon ny klubbadress har inte Lind ännu.
– Vi har några trevare ute men några konkreta förslag har jag inte idag.

På frågan om på vilken nivå han kan tänka sig att spela svarar han kluvet.
– Det viktigaste är att jag får speltid. Men och andra sidan så tackar man inte nej till allsvenskan. I MFF eller de andra storklubbarna skulle jag få det svårt men jag vet vad jag kan. Skulle klubbar som Gais eller Brommapojkarna höra av sig så är chansen större. Där tror jag att jag skulle kunna ta en ordinarie plats, menar Lind.

Annons
 

BoIS tränare Patrik Johansson bekräftar att Lind inte finns med i planerna för 2007.
– Vi försöker nu forma truppen inför kommande säsong och det stämmer att Jonas Lind fick besked igår att vi inte tänker satsa på honom, säger Johansson och förklarar.
– Det finns en hel del spelare på de positioner som är i fråga. Dessutom har vi underifrån två av landets mest intressanta spelare som också spelar på samma positioner. Det är Ivo Pekalski och Christoffer Karlsson.

Två andra spelare som fått samma besked som Jonas Lind är Andreas Yngvesson och Anders Friberg.
– Jag vill dock påpeka att såväl Lind som Yngvesson och Friberg har kontrakt med BoIS ännu. Vi håller dock på att se över hur vi ska kunna lösa det hela, avslutar Patrik Johansson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser