Annons

FloorFeelerZ dansade ut terminen

I söndags var det kallat till ”showdags” ute i Friskis & Svettis lokaler när dansarna i FloorFeelerZ hade terminsavslutning. Föräldrar och syskon hade laddat upp med minne i filmkameror och kameror. Blixtarna sken i kapp med de dansglada flickorna.
– Alla tjejerna har varit otroligt flitiga och duktiga, sa Vicky Lindell som tillsammans med systern Fideli och kompisen Linnea agerat kursledare för de tre dansgrupperna med i runda tal 20 dansare per grupp.
Nu håller FloorFeelerZ juluppehåll innan man i januari startar upp verksamheten igen med nya showdanser. Framåt vårkanten lär det sedan dansas samba för allt vad tygen håller som en förberedelse inför sommarens stora show – karnevalen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser