Annons

Lärare slagen av elev

I torsdags fick en lärare på Gustav Adolfsskolan ta emot tre slag med öppen hand i ansiktet mitt under pågående lektion. Den som slog henne var en elev som går på skolan. Pojken som slog henne bankade ett flertal gånger på dörren till lektionssalen och efter en stund släpptes han in och väl inne delade han ut tre lavetter i ansiktet på läraren.
Vad som föregått händelsen råder det delade meningar om men allt började med att pojkens syster blev utkörd från en lektion med den aktuella läraren. Hela händelsen är nu polisanmäld. Läraren arbetar efter händelsen på halvtid och både flickan och pojken går kvar på skolan. Pojken kommer dock att placeras på en annan skola, oklart vilken.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser