Annons

Sjunnesson hjälte efter Lejonetseger

Trots att Lejonet hade sex spelare borta när de mötte Limhamn på torsdagen så gjorde de en mycket bra match. Kvällens hjälte blev Dick Sjunnesson som sammanlagt gjorde fyra mål. Under hela matchen var det många mycket bra powerplay och med de egna utvisningarna var det ingen större fara.

Redan i första perioden gör Sjunnesson två mål. Limhamn lyckas inte få in pucken trots att de har mer kontroll över den än Lejonet. Drygt nio minuter in i andra perioden får Robert Lind tag på pucken och gör ett mycket imponerande mål.
– Det var ett av dom hårdaste skotten som har skjutits i Karlslundshallen på många år och målvakten hann inte reagera, säger Torbjörn Torpling för Lejonet.

Annons
 

Lejonet är inte de enda som lyckas få in pucken. Även Limhamn gör ett mål i andra perioden och gör att ställningen blir 3-1. I tredje perioden gör gästerna ytterligare ett, men innan spelet är slut gör Lejonet två till. Det sista målet görs när Limhamn tar ut sin målvakt och spelar sex spelare mot fyra. Det blir ett hårt tryck mot Lejonets mål, men trots det så lyckas Sjunnesson få en träff i det tomma målet tvärs över rinken. Matchen slutar 5-2.
– En gedigen laginsats med mycket hjärta, disciplinerat spel och en mycket bra prestation från målvakterna, sammanfattar Torpling matchen.

Av: Sabina Gustavsson, praktikant
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser