Annons

Ny starta-eget-utbildning igång

Coompanion Kooperativ Utveckling i Skåne har i samarbete med P&P AB och Wensäter Resurs nyligen dragit igång en entreprenörsutbildning. Denna hålls i både Landskrona och Malmö och vid starten den 23 oktober hade sammanlagt 21 deltagare anmält sig.
Programmet är till för personer som är intresserade av att skapa eget företag. Deltagarna ska ha en idé som de kan försörja sig på och ha stor drivkraft och vilja. En annan viktig del i utbildningen är att ha praktiska färdigheter i företagande.
De får lära sig att ta hand om marknadsföring, ekonomi och drift av företag. Längden på projektet bestäms av deltagaren själv utifrån dens egna behov. Till att börja med deltar man i tre månader och sedan bestäms det om det blir någon fortsättning eller inte.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser