Annons

Klart med ny karneval till sommaren

Igår stod det klart att det blir en ny karneval 2007 och att det blir samma aktörer som arrangerar det hela. Beslutet togs då Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation, LISA, hade halvårsmöte på Folkets Hus.
Mötet inleddes med att karnevalsgeneralen Olle Larsson berättade att karnevalen 2006 var enastående och att han gärna fortsatte ett år till om LISA stod som arrangör igen.
Och så blev fallet. Samtliga 56 samlade sade ja till en ny karneval. Detta innebär alltså att kommunens föreningar även nästa år kommer att få chansen att tjäna extra pengar.

Trots att beslutet om en ny karneval inte togs förrän på tisdagen så har Olle Larsson tillsammans med några medarbetare redan börjat planera inför festligheterna 2007. På mötet berättade han också om att man planerar för en del nyheter.
– Bland annat så vill vi flytta barnkarnevalståget från fredagen till lördagen. Det skulle i så fall gå tidigare på dagen och inte samtidigt som det stora tåget, sade Larsson och fortsatte.
– Dessutom planerar vi på att ha två scener på Rådhustorget, en huvudscen och en mindre scen som kör för fullt medan man förbereder för de stora numrena på huvudscenen. Det betyder att det kommer att vara underhållning hela tiden på Rådhustorget.

Annons
 

Olle Larsson avslöjar också att man satsar stort på Kasernplan.
Förra året hade Fredrik Nilsson på Walters sitt VM-tält där men nästa år så kommer han att lägga all kraft på Strandpaviljongen och det har vi full förståelse för. Vi har därför börjat att förhandla med Wallmans Salonger och det ser ljust ut.

Karnevalen 2007 äger rum den 28-30 juni.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser