Annons

Julen närmar sig city

Just nu arbetar personal från teknik- och stadsbygnadsförvaltning för fullt med att sätta upp årets juldekorationer i centrum. Två som också har -och har haft några hetiska arbetsveckor är Annika Borgelin och Camilla Olsson som på uppdrag av Landskrona Levande Centrumförening ska se till att det blir en riktigt mysig julskyltning i Landskrona den 3 december.
– Nu börjar det mesta falla på plats, säger Annika Borgelin och berättar om en av årets nyheter under skyltsöndagen.
Vi kommer att resa ett stort plank på Rådhustorget där alla som vill kan dela med sig av sina julklappsrim. Alla som rimmar deltar sedan i en tävling och kan vinna presentkort i någon av butikerna i Landskrona.

En annan liten nyhet inför årets julskyltning är att det kommet att finnas levande skyltdockor i ett par skyltfönster. Det är Crazy Feet dansskola som kommit med idén och som lovat att ställa sig i tre olika fönster.
Än har bara en butik nappat men vi får hoppas att fler vill vara med, avslutar Annika.

Annons
 

Programmet i sin helhet för Julskyltningen hittar du här >>>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser