Annons

Black & White matchvärd åt Falcons

Landskrona BoIS Supporterklubb Black & White är den ovanliga matchvärden när Falcons på lördag spelar en tidig seriefinalen mot Olofström, skriver innebandyklubben i ett pressmeddelande.
– Det torde vara första gången en fotbollsklubbs supporterklubb är matchvärd för ett innebandylag. Men nu händer det i alla fall på lördag i Landskrona. Det borde ej bli några som helst problem för medlemmarna i Black & White att känna igen färgerna från sitt favoritlag. Falcons är nämligen också svart/vita, dock ej randiga, meddelar man vidare.

I samband med matchen bjuder Landskrona Falcons samtliga medlemmar i Black & White på entrén. I Skånederbyt mot Stanstad kom det hela 687 åskådare. Med fri entré för Black & Whites medlemmar är det inte omöjligt att den siffran överträffas mot Olofström. Matchen som spelas i Idrottshallen i Landskrona börjar klockan 15.30.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser