Annons

Derbyseger för Falcons

Falcons vann torsdagens bortaderby mot Strövelstorp med 13-4 inför 113 personer. Efter en trevande inledning av matchen, där Strövelstorp tar ledningen redan efter dryga minuten så vaknade Falcons till liv och spelade ut hela sitt register och vann den första perioden med 5-1.
Siffrorna borde ha varit betydligt större om skärpan hade infunnit sig bättre. Andra perioden kan man benämna som ett verkligt sömnpiller från Falcons sida. Trots detta så gjorde man två mål i slutet av perioden och man gick till periodvila med en 7-1-ledning.
I sista akten blev det rena målfyrverkeriet. Falcons vann perioden med tennissiffrorna 6-3 Bäst i Falcons var fyramålskytten Tobias Blixt och backen Joakim Larsen.
– Larsen har haft problem tidigare med motivationen mot lite sämre motstånd så det var kul att han presterade så bra i dag, säger Falcons tränare Patric Johansson.
Även ungtupparna Alexander Wedberg och Mathias Andersson imponerade. -Kul att de fick göra två mål vardera, de blir bara bättre och bättre för varje match, berömmer Johansson. Värt att notera i övrigt är att återvändaren från Schweiz Andreas Svensson gjorde comeback i Falconströjan. En bit in i den andra perioden gjorde han entré.

Matchfakta
Strövelstorp-Landskrona Falcons 4-13 (1-5, 0-2, 3-6)
Målskyttar Landskrona: Tobias Blixt 4, Joakim Larsen 2, Alexander Wedberg 2, Mathias Andersson 2, Rickard Jacobsen, Magnus Jacobsen, Michael Henriksson.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Jan Nilsson

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser