Annons

Andreas Svensson tillbaka i Falcons

Förra säsongens poängmaskin Andreas Svensson har bestämt sig för att spela resten av säsongen för Falcons. Ett starkt nyförvärv till serieledarna i div 2 södra Götaland.

Under säsongen 2005/2006 gjorde Andreas 24 mål och 16 assist, totalt 40 poäng på 20 matcher i div 2 södra Götaland för Landskrona Falcons. I somras skrev Andreas Svensson på ett kontakt med det schweiziska NLB-laget UHC Waldkirch – St Gallen, men valde att bryta detta för cirka 14 dagar sedan.

Annons
 

I tisdags gjorde Andreas sin första träning för Falcons och är aktuell för ett inhopp i torsdagens derby mot Strövelstorp.

Falcons väntar på bekräftelse på att Andreas spelarlicens är ok från det Internationella Innebandyförbundet. Svar väntas under torsdagen.
– Vi har letat efter en högerforward som ersättare till Magnus Jacobsen som varit skadad. Och Andreas är ett perfekt tillskott till vår starka trupp som nu är 18 utespelare. Nu har även Magnus också börjat träna igen så konkurrensen blir stenhård på forwardssidan, säger Falcons sportchef Petri Manu.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser