Annons

Super Johnny avgjorde i Odense

Johnny Lundberg svarade för ett smått historiskt mål igår när hans FC Nordsjälland besegrade OB med 1-0 på bortaplan. Det var inte bara Johnnys första mål i den danska SAS-ligan det var dessutom FCN:s första seger i Odense. Johnnys som var nära att hamna i målprotokollet redan under första halvlek, avgjorde matchen efter en timmes spel på en distinkt nick.

Johnny som redan vunnit fansens hjärta och hyllas som ”Super Johnny” lär nu bli än mer populär i Farum.
– Vi gör en bra match och tar en viktig seger. Det var mitt första mål för FCN och det känns riktigt bra, men segern säkrades främst genom en härliga laginsats, säger Lundberg till klubbens hemsida.

Annons
 

Segern satt hårt inne och OB hade flera chanser att utjämna. Bland annat var den tidigare BoIS-aktuelle anfallaren Rajko Lekic nära att göra mål med en läcker cykelspark. Kommande söndag spelar FC Nordsjälland årets sista match mot Horsens innan laget går till vintervila.
Vi kommer att göra allt för att avsluta med en seger på hemmaplan, betonar ”Super Johnny”.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser