Annons

Razzia i Landskrona i natt

I en del av en nationell insats mot yrkeskriminell verksamhet slog polisen inatt till i Landskrona. Ansvarig för insatsen i Landskrona var Bengt-Åke Nilsson på den länsoperativa avdelningen inom polisen.
– Ur polisiär synvinkel så var operationen lyckad. Vi var framför allt på jakt efter personer som har kriminalitet som yrke, säger Nilsson som dock inte vill säga hur många som delstog eller exakt var de slog till.

Klart är i alla fall att man tog tre personer för rattfylla, två för drograttfylla samt fem personer för andra brott. Två som fastnade i nätet var den rånar och hälare som Direkten skrev om i morse.

Annons
 

Insatsen i Landskrona drog igång klockan 18.00 och avslutades först vid 3-tiden på natten.
– Vårt arbete bygger mycket på underrättelsearbete och det kommer att bli fler liknande tillslag men när var och hur dessa kommer att genomföras vill jag av naturliga skäl inte lämna ut, avslutar Bengt-Åke Nilsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser