Annons

Bosna föll i Helsingborg

Bosna Basket har inlett säsongen blandat. I och med gårdagens nederlag mot helsingborgslaget Tigers med 85-81 (42-36) så har laget fyra vinster och tre förluster i serieupptakten.
Många har sitt vanliga jobb att tänka på och det är därför missar en del spelare också våra matcherna. Exempelvis så missade vår playmaker den viktiga matchen mot Höganäs nyligen, berättar Admir Lukacevic.

Även damerna har inlett säsongen knagglig med en vinst och tre förluster.
– Vi har ett ungt lag som har inte spelat tillsammans så länge. Dessutom så förlorar vi två av matcherna i slutsekunderna av fjärde perioden. Vår bästa spelare Magdalena Vracar har slutat på grund av en knäskada. Sara Hansdottir flyttar till Frankrike för studier. Sen har vi två tjejer som arbetar nattskift som gör att de har svårt att komma ifrån till träningar och en del matcher. Men vi får bita ihop och fokusera oss på att göra vårt bästa, avslutar Lukacevic.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser