Annons

72:ornas årliga julförsäljning

På lördag håller Landskrona Syförening av år 1872 sin årliga julförsäljning i Församlingshemmets stora sal mellan kl 10 och 12.
Ta tillfället i akt och gör ett besök på Församlingshemmets enda julförsäljning. Här finns möjligheter att köpa lotter med fina julhandarbeten och matkorgar som vinster, gissa rätt namn och vinna en docka liksom göra inköp av hemlagat och hembakat och avnjuta vid kaffeserveringen. Förstavinst i det stora lotteriet är ett vackert handquiltat sängöverkast. Överskottet från försäljningen används bl a till en julfest och en vårutflykt för äldre och ensamma i Landskrona, meddelar Kerstin Halldin.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser