Annons

17-årig rånad på digitalkamera

En 17-årig tjej rånades på en digitalkamera i sitt hem på onsdagskvällen. Den 30-åriga gärningsmannen som är ytligt bekant med tjejen, knuffade omkull henne då stölden ägde rum och stack i väg på en cykel. Strax efter greps den misstänkte mannen i centrala Landskrona och anhölls några timmar senare och är nu misstänkt för rån.

Kameran hade han dock lyckats göra av med. Polisen gjorde då en husrannsakan hos en 63-årig man och hos honom hittade man kameran. Den äldre mannen uppgav att denna lämnats hos honom som betalning för en skuld. Mannen greps strax innan klockan 22 och anhölls samtidigt som 30-åringen. Den äldre mannen är misstänkt för häleri.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser