Annons

Stort sorgearbete efter dödsolycka

Strax innan klockan 20.30 i fredags fick fyra ungdomar, varav en 14- och en 17-åring från Landskrona, sätta livet till i en trafikolycka just utanför Svalöv. Dessutom skadades en 13-årig pojke, även han från Landskrona.
Ungdomarna som färdades i en minibuss råkade komma över på fel sida av vägen samtidigt som man mötte en buss.
– Troligtvis var det halka som låg bakom olyckan. Den skadade killen fördes till sjukhuset i Lund och vi vet nu att han kommer att klara sig. I linjebussen fanns endast chauffören som chockades svårt, säger Christer Nilsson, informationsansvarig på Räddningstjänsten i Landskrona.

Under måndagen kommer berörda gymnasie- och grundskolor i Landskrona och Svalövs kommun att ha en minnesstund för de omkomna eleverna. Det kommer även att finnas personal som kan hjälpa de omkomnas kamrater och personal att bearbeta sin sorg.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser