Annons

Svegis – still going punk!

I morgon reser Mikael ”Svegis” Svegbrandt och hans punkkamrater i The Negatives till Göteborg för en spelning tillsammans med italienska The Hormonauts.

Bandmedlemmarna som delvis kommer från Landskrona var i september på en Tysklandsturné något som upprepas i slutet av denna månad då bland annat spelningar i Berlin och Stuttgart finns inbokade. Framåt våren finns sedan en festival i Amsterdam på schemat. Punken lever i allra högsta grad för 41-årige Svegbrandt.
Ja, tiden går fort men ackorden är dom samma, säger Svegis och förklarar varför intresset för bandet är så stort i Tyskland.
Vi har vårt skivbolag i Tyskland. Det är ett musikälskande land. När jag spelade skamusik var det också stort där. Regelverket är helt annorlund, där finns renodlade rockklubbar som öppnar sent på natten och som inte tvingas ha servering av mat. I Sverige hade sådana ställen betraktats som svartklubbar.
När får Landskronaborna chansen att se er nästa gång?
– Det skulle väl vara till sommarens karneval då, för annars finns här ju inga spelställen. Om man inte är ett coverband, vill säga, avslutar Svegis.

Rock on, säger vi på redaktionen!

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser