Annons

Ikväll spelar Falcons en mycket viktig match i toppstriden mot Stanstad från Staffanstorp. Redan har över 400 personer beställt biljett till matchen och intresset är på topp.

Båda lagen är tippade som storfavoriter till seriesegern i div 2. Stanstad spelade förra säsongen i div 1 och har storsatsat för att komma tillbaka till div 1 så snabbt som möjligt.

Annons
 

Stanstad och Falcons är två av de lag som satsar hårdast på avancemang.
– I båda lagen finns flera killar med rutin från elitserien och division 1. Stanstad får räknas som favorit att vinna serien, säger Tobias Blixt, kapten i Falcons.

Detta är matchen med stort M som spelarna, ledarna och fansen har väntat på enda sedan serielottningen gjordes. Vi visste att båda lagen skulle ligga i toppen av serien och inte har intresset blivit sämre av att Falcons leder serien, säger Petri Manu, sportchef i Falcons

Falcons räknar med en publiksiffra på dryga 600 och kanske kan publikrekordet för seriespel slås ikväll. 634 personer bevittnade seriematchen mot Carlshamn förra säsongen. Publikrekordet för Falcons är 853 åskådare. Det var i kvalet till div 2 från våren 2004 mot Helsingborg.

Falcons leder div 2 södra Götaland efter 7 omgångar med 17 poäng och Stanstad ligger på tredje plats med 15 poäng. Överraskningen Olofström ligger på andra plats med 16 poäng, som för övrigt Falcons möter lördagen den 25 november i Idrottshallen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser