Annons

Golfare tävlar i regn och rusk?

November månad räknas som en vintersportmånad men det finns de som går mot strömmen. Den 4 november kommer ett 30-tal golfentusiaster att ge sig ut på Landskrona Golfklubbs blå bana för att göra upp i NovemberKåsan.
– Det rör sig om en golftävling med lite tuffare förutsättningar. Förhoppningsvis blir det tuffa förhållande, säger Anders Lindfors från arrangerande Kupolevent och skrattar.
– Vi gör tävlingar under den varmare årstiden också. Men vi ville göra något annorlunda, spela golf i regn och rusk, inte bara solsken. Skilja agnarna från vetet helt enkelt! Nu är det upp till bevis och visa att golfare är inte beroende av vädret.

Mer information om tävlingen hittar du på Kupol Events hemsida.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser