Annons

Just nu håller ett 50-tal höstlovslediga ungdomar som bäst på att förberedda helgens stora ungdomsmässa i idrottshallen.
– Äntligen. Mig veterligen är det första gången en renodlad ungdomsmässa kommer att arrangeras i Landskrona, säger mässans samordnare Sara Ahlbin på Fält- och Fritidsgruppen.
– Vi hoppas skapa en dag fullspäckad av roliga, utvecklande och spännande upplevelser för ungdomar.

Ungdomsmässan kommer att hållas på lördag i idrottshallen mellan klockan 14.00 – 24.00 och ett av dragplåsterna blir rapgruppen Fattaru som gör ett turnéstopp på mässan. Även de lokala förmågorna Blerina och Rain kommer att uppträda.

Annons
 

Nu blir det mycket mer än musik lovar man från arrangörshåll och berättar att en fotbollsturnering med blandade lag från kommunen kommer att spelas dessutom kommer en del idrottsföreningar att visa upp sin verksamhet.

– Vi kommer att erbjuda workshops och utställare. Här kan nämnas världsbutiken, frisörer som stylar, polisen samt Pluto kommer att medverka och informera om sitt arbete, ungdomsmottagningen och Hbtre kommer att pratar om sexuell hälsa och ohälsa. Biblioteket, Plantan samt museet kommer att medverka. Professionella CS-spelarna Girls of destruktion kommer och på spelfronten kommer det också att finnas olika typer av simulatorspel, snowboard samt cyber wipe out, där ungdomarna kan tävla mot en dator eller mot varandra, berättar Sara Ahlbin.

Även intilliggande Karlslundsbadet kommer att öppna upp för tjejer. Där blir spa mellan klockan 19-21.
Där har tjejerna möjlighet att få en ansiktsbehandling, massage, måla naglar, bli sminkade, bada och basta, lära sig att dyka och lyssna på skön musik. Förköp till detta sker på Ungdomshuset NOVA, poängterar Ahlbin.

Även utanför idrottshallen kommer det att finnas aktiviteter.
-Vi har eldjonglörer, skatare, schackspelare, dessutom kommer räddningstjänsten att visa upp sig. Dessutom kommer NTF att ha en spektakulär workshop om bilsäkerhet med krockade bilar.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser