Annons

Falcons upp i serieledning

Falcons hade inga som helst problem med att vinna bortamatchen mot LUGI. Segersiffrorna blev 9-2 (1-1, 4-0, 4-1)

LUGI stretade bra emot i en period, men sedan var det roliga slut för Lundalaget. De två sista akterna dominerade Falcons totalt och segersiffrorna kunde ha blivit större än vad det blev. Stor matchhjälte i Falcons var Rickard Jacobsen med sina fyra mål och två assist. Han visade verkligen att han vill vara med och slåss i toppen av poängligan i div 2 södra Götaland tillsammans med klubbkompisen Tobias Blixt och Stanstads Christian Persson.

Annons
 

-Vi brukar spela jämna matcher mot LUGI så det var verkligen ett stort steg framåt. Vi var ett par nummer för stora för LUGI och det var härligt att se de två avslutande perioderna från spelarnas sida. De visade ett härligt go, säger Falcons sportchef Petri Manu

I Falcons gjorde Falcons stortalang Carl Nilsson debut i seniorsammanhang och gjorde ett mycket bra inhopp i matchen. Carl är endast 15 år och spås en stor framtid inom innebandyn.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser