Annons

100 nior sjunger på GA-skolan

Under torsdagen och fredagen kommer eleverna i årskurs 9 på Gustav Adolfskolan att redovisa sina arbeten i det så kallade Visprojektet. Eleverna har i grupper fått fördjupa sig i en svensk visdiktare, och kommer att visa upp sina resultat i form av små shower, som innehåller både vissång och en muntlig presentation av visdiktaren.
– Projektet har pågått i cirka tio års tid och i år kommer samtliga nior, cirka 100 elever att stå på scen, meddelar Sven Hansson, lärare på GA-skolan.

Det är en stor bredd på vad som presenteras. Redovisningarna handlar om allt från Carl Michael Bellman till Lars Wimmerbäck. Syftet med visprojektet är dels att lära eleverna att framträda, men också få dem att upptäcka vilken fantastisk visskatt Sverige har.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser