Annons

U21-landskamp på fredag

Åter står Landskrona som värd för en handbollslandskamp. Denna gång är det Sveriges U-21 landslag som på fredag tar emot Danmark på Idrottshallen. Matchen startar kl.19.15 och Sverige har aviserat följande trupp:
Herdeiro Lucau, IF GUIF, Andreas Palicka, Redbergslids IK, Johan Sjöstrand, IFK Skövde HK, Björn Nordmark, LUGI HF, Alexander Svensson, LUGI HF, Richard Blank, IF GUIF, Anders Hallberg, LUGI HF, Johan Elf, IFK Skövde HK, Daniel Båverud, Hammarby IF HF, Joakim Bäckström, Redbergslids IK, Charlie Torstensson, Ystads IF HF, Tobias Bengtsson, HK Drott, Victor Fridén, IK Sävehof, Tobias Warvne, LIF Lindesberg, Andreas Ungesson, IK Sävehof, Filip Karlsson, IFK Kristianstad, Patrik Johanson, Hammarby IF HF, Jesper Linnéll, Hammarby IF HF, Magnus Johansson, IFK Skövde HK, Andreas Thynell, Olympic/Viking HK, Jimmy Karlsson, IFK Trelleborg, Marcus Tobiasson, IK Sävehof, Andreas Weinås, Önnereds HK, Johan Jakobsson, IK Sävehof

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser