Annons

Claes fortsätter trots allt i BBK

Division fyra klara Borstahusens BK har gjort klart med ny tränare.
Trots vad som tidigare sagts så fortsätter Claes Cronqvist att leda Ulkavallens rödblå hjältar..
Nej. BBK har meddelat att jag inte får förnyat kontrakt. De har kanske någon tradition att man inte ska träna ett lag för länge. Jag hade dock gärna fortsatt, sa Claes till Landskrona Direkt efter det att seriesegern var bärgad i början på månaden.
Nu har alltså klubben vänt och skriver på sin hemsida.
Det blev Claes Cronqvist som fick förnyat förtroende. Dessutom fortsätter även Anders ”Lillis” Nilsson som assisterande tränare. Vi önskar Claes och ”Lillis” fortsatt lycka till, men nu som ledare för ett div. 4 lag.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser