Annons

Gubbarna vidare i Junior-SM

I helgen avgjordes steg 2:10 i junior-SM i handboll i Landskrona Idrottshall. Arrangerande HK Gubbarna Wargo vann alla sina matcher och blev därmed gruppetta och går vidare till steg 3. Lördagens match mot Malmö HP blev en väldigt nervpirrande tillställning där GW till slut kunde vinna med minsta möjliga marginal, 26-25. Söndagens båda matcher blev betydligt lugnare resor. HK Hök besegrades med 30-21 och i matchen mot Flottan IF skrevs segersiffrorna till 34-21.
Det som bäddade för gruppsegern var en kollektivt stark insats med både bra försvars- och anfallsspel.
Sämre gick det för klubbens damjuniorer. Helgens skörd blev en seger på tre möjliga försök och det räckte bara till en tredjeplats. Två lag gick vidare och vann gjorde nu suveräna Aranäs som gick igenom gruppspelet helt utan poängförlust och med följde Dalhem som god tvåa.
Gubbarna/Wargos seger kom i sista matchen, den mot Halmstads HP och här stannade siffrorna vid klara 19-9.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser