Annons

Nygammal IT-chef i Parajett AB

Till IT-chef i Parajett AB har utsetts Olof Jannesson, 49. Olof tillträder sin tjänst den 14 november i år och kommer närmast från en position som IT-chef och medlem av ledningsgruppen på BTJ Group AB. Olof har också ett förflutet från Parajett under senare delen av nittiotalet.

– Olof har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom såväl IT-sektorn som den grafiska branschen, säger Peter Billquist, VD för Parajett.

Annons
 

Jag ser verkligen fram emot de positiva utmaningar som ligger framför mig och Parajett. Med min tidigare erfarenhet från bolaget ser jag hur oerhört positivt det har utvecklats under de senaste åren. Parajett befinner sig nu i en position att kunna erbjuda sina kunder ett unikt mervärde. Och de offensiva satsningar Parajett gör kommer att ytterligare stärka bolagets position på marknaden, till kundernas nytta, säger Olof Jannesson.

Förutom den livsnerv IT är internt för Parajett, så är det en synnerligen väsentlig del av vårt kunderbjudande. Önskemålen om IT-baserade tjänster ökar, och med Olof Jannesson får vi inte bara kraften och kompetensen att kunna leverera det, utan även mer aktivt kunna deltaga i utvecklingen av våra kunders affärer”, säger Peter Billquist. Olof kommer att ingå i vår ledningsgrupp och med hans kunskap och erfarenhet kommer han att bli en stor tillgång för såväl våra kunder som för Parajett.

Fakta Parajett
Med en kombination av modern IT-teknologi och grafisk kompetens utvecklar och producerar Parajett unika kommunikationslösningar inom tryck, digital print och efterbehandling åt företag och organisationer.

Parajett är ett privatägt företag, grundat 1906 med huvudkontor och produktionsanläggning i Landskrona, samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Örebro, Sundsvall och Oslo. Parajett omsätter drygt 180 Mkr och har 115 anställda.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser