Annons

Handbollsfest i Idrottshallen i helgen

Steg 2 i årets J-SM fortsätter i helgen för HK Gubbarna Wargos herr- och damjuniorer på hemmaplan i Idrottshallen. Killarna gjorde bra ifrån sig för en månad sedan i Kungälv, men med favoriterna Redbergslid i samma grupp blev det för svårt. Nu ställs man mot Malmö HP, HK Hök och Flottans IF. Tjejerna hade det svårare i sina matcher, men är nu mer samspelta och kan mycket väl överraska. De inleder på lördagen mot HK Aranäs, och tar sig sedan an Dalhems IF och Halmstads HP.

Matchprogram
Lördag 21/10
13:00 HK Gubbarna Wargo – HK Aranäs (DJSM)
16:00 HK Gubbarna Wargo – Malmö HP (HJSM)
19:00 HK Gubbarna Wargo – Dalhems IF (DJSM)

Annons
 

Söndag 22/10
08:30 HK Gubbarna Wargo – HK Hök (HJSM)
12:30 HK Gubbarna Wargo – Halmstads HP IF (DJSM)
15:10 HK Gubbarna Wargo – Flottans IF (HJSM)

På handbollsfronten noterar vi också att det blev en ny seger för handbollsdamerna i hemmamötet mot Åstorps HK. Segern säkrades i slutet av första halvlek, och man gick till halvtidsvila med tre bollar upp. Något bättre gick det i andra halvlek och slutsiffrorna kunde till sist skrivas till 25-16. Bäst framåt för dagen var Pernilla Einsbohr med sju mål. Bakåt berömdes Mathilda Sunesson för sitt uppoffrande spel.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser