Annons

Magisk lunch på torsdag

Magi utlova på torsdagslunch på teaterrestaurangen. På torsdag klockan 12:00 är det åter dags för trollkonstnären Malin Nilsson, tusenkonstnären Harald Leander och tangentmogulen Hans-Inge Magnusson. att inta lunchscenen på Landskronas teaterrestaurang.

Malin börjar bli hemtam i Landskrona. Det blir den tredje torsdagslunchen hon avverkar och i fredags kunde vi se henne i Variete Wunderbars kulturnattsshow på teatern. Då fanns också Harald Leander med som konferencier, utbrytarkung och klarinettist.
På torsdag får vi se dem tillsammans med den excellenta pianisten Hans-Inge Magnusson i en specialkomponerad lunchföreställning, hälsar Håkan Persson på Fritids- och Kulturförvaltningen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser