Annons

Årets första seger för Gubbarna

Efter tre raka förluster var det i onsdags äntligen dags för HK Gubbarna Wargo att ta årets första seger, när gästande IFK Knislinge besökte Idrottshallen.

Det blev en jämn historia, där gästerna kunde gå till pausvila med ett mål upp. I andra blev det bättre fart på Landskronalaget och i mitten av halvleken kopplade man greppet efter att burväktare Simon Svensson gjort några avgörande räddningar. I slutet av matchen satsade bortalaget allt framåt, Med detta resulterade bara i några kontringar som bland annat Adam Hereka förvaltade på bästa sätt. Slutresultatet kunde skrivas till 33 – 28. Rutinerade Bela Hegedus stod för hela elva fullträffar. Några av spelare visade stundtals upp sina bästa sidor, men tränare Sten Sjögren väljer ändå att hylla kollektivet.

Annons
 

Målskyttar var Bela Hegedus 11 (1), Adam Hereka 8, Christian Larsson 4, Mattias Persson 3, Charlie Mårtensson 2, Mico Dzakovic 2, Karl Lindgren 2, Christoffer Bejic

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser