Annons

Sen kväll med Brel till soppan

Denna vecka gästas torsdagslunchen på teaterrestaurangen av skådespelerskan Helena Nizic och trion FarbrorDjango med programmet; Sen Kväll Med Brel!
Helena spelade i våras rollen som Curleys fru i Möss och människor på Lillan i Helsingborg, dessförinnan medverkade Helena i Göran Stangertz uppsättning av Margareta Garpes pjäs Limbo och hon har spelat styvsystern Alicia i Askungen. Helena gick våren 2004 ut Teaterhögskolan i Göteborg. Tidigare har hon gått på Fridhems folkhögskola 1998-2000. Sommaren 2005 kunde vi se henne i ”Den Girige” med Ystad stående teatersällskap. Trion FarbrorDjango består av: Johan Ohlsson, dragspel, BG Sahlin, gitarr och Philip Runesson, fiol. Johan och Philip har tidigare varit våra gäster, då i form av Karpaterna.
Som vanligt på torsdagsluncherna serveras soppa, bröd och dryck.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser