Annons

Lejonet chanslösa mot Lund

Lejonet hade inte mycket att sätta mot när man mötte Lund i en träningsmach i söndags. Lund ledde med 1-0 efter första perioden men hade ett flertal skott i både stolpe och ribba. I andra periodens början hade Lejonet ett frilägen men istället gjorde Lund 2-0 efter slarv vid egna blålinjen av Lejonet. Perioden avslutades med ett slagsmål framför Lunds kasse som resulterade i att en ur varje lag fick matchstraff.
Lejonet fick börja tredje perioden med att spela 5 mot 3 i över en minut utan att skapa någon vass målchans. Direkt när Lund blir fullt manskap går man upp och gör 3-0. 4-0 gör Lund i spel 5 mot 3 och avslutar målskörden med att fastställa slutresultatet i boxplay.
– Lejonet är väldigt tunna framåt och är lite oorganiserade i sitt anfallsspel. Hade man inte haft så bra målvakter så hade kunde det mycket väl slutat med ett större nederlag, säger Torbjörn Torpling för Lejonet.

Tilläggas bör att Lejonet fick 4-4 mot Limhamn i torsdags och besegrades av Boro/Vetlanda med 3-1 i fredags. Läs mer om matcherna på Lejonets hemsida.

Annons
 

Lejonet genrepar borta mot Trelleborg nu på onsdag.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser