Annons

Volleybollpremiär för Kronan

På söndag är det tid för seriepremiär för Kronan VBK’s damer i division 1 Södra. Detta är andra säsongen för laget i division ett. I premiären ställs Kronan mot Engelholm B, som spelade i samma serie förra året. Då slutade de inbördes mötena 2-2. Engelholm, vars förstalag är regerande svenska mästarinnor kommer att bli ett tufft möte. Men med årets trupp känner sig laget säkra.
– Lagkaptenen Maria var förra året en av seriens absolut bästa anfallare och jag är övertygad om att hon kommer att räknas dit även efter denna säsong. Utöver det har vi en del nyförvärv och en bra grundstomme kvar sedan förra säsongen, berättar coachen Marie Asp.
– Michaela Johansson får axla ett stort ansvar som förstapassare sedan Nelly lagt skorna på hyllan, fortsätter Marie.
Förra årets något blygsamma målsättning om att stanna kvar i serien är denna gång en aning mer större. Att bli bland de tre bästa lagen i höstserien, som varar fram till jul är det bestämt.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser