Annons

Vardagskemin visas upp på lördag

Den 7 oktober är det dags igen för Kemins Dag. Då kan man bland annat uppleva vardagskemi för alla på Landskrona Teater. Experiment, frågesport och kemidramatik plus rundvandring hos arrangörerna Boliden Bergsöe och Rohm and Haas står på programmet.

Kemins betydelse för den moderna tillvaron står i centrum för Kemins Dag. På Landskrona Teater förvånar och förbluffar Lunds Tekniska Högskola med sin experimentverkstad. Även frågesport med fina priser utlovas. Dessutom intar Månteatern scenen med spännande kemidramatik.

Annons
 

Alla intresserade kan gratisåka med en dubbeldäckare till Boliden Bergsöe och Rohm and Haas mellan 10.00 och 14.00. På båda anläggningarna arrangeras rundvandringar för alla som är nyfikna på vad man arbetar med. Företagen bjuder dessutom på fika och berättar mer om vad kemin betyder för att hålla vardagen rullande.

Programmet för Kemins Dag på Landskrona Teater:
10.00 Experimentverkstad med Lunds Tekniska Högskola
11.00 Kemidramatik med Månteatern
12.00 Experimentverkstad med Lunds Tekniska Högskola
13.00 Kemidramatik med Månteatern
14.00 Avslutning

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser