Annons

ICA Kvantum – Landskronas första svanmärkta butik

ICA Kvantum i Landskrona har som första butik i kommunen uppfyllt kraven för att kallas miljömärkt butik. Svanmärkningen presenteras i samband med dagligvaruhandelns pågående miljövecka och innebär att butiken har miljöanpassats, personalen utbildas i miljöfrågor och att en viss andel av butikens utbud består av miljömärkta varor.
– Vi jobbar hårt för att butiken ska vara så kundvänlig som möjligt. En del i detta är att möta kundernas önskemål om miljövänliga alternativ till en rimlig kostnad. Svanmärkningen är ett tydligt bevis på att detta arbete ger resultat, säger, Ulf Jönsson, miljösamordnare på ICA Kvantum Landskrona.

– Det ska inte kosta mer för konsumenterna att handla miljövänligt och därför är vi mycket glada över att kunna presentera en svanmärkt butik. Nu blir det lätt för kunderna att göra ett aktivt miljöval, säger Karin Carlsson, affärsområdeschef på Svanen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser