Annons

Trombon och trolleri på torsdagslunchen

På torsdag klockan 12.00 är det åter dags för trollkonstnären Malin Nilsson att inta lunchscenen på Landskronas teaterrestaurang. Malin är trollkonstnär till yrket och bosatt i Malmö. Förutom allt trollande så jonglerar hon med sin svarta, höga hatt, snurrar trollstaven och lyfter på ögonbrynen. Med sig till lunchen har hon en hemlig gäst som inte längre är hemlig! Vi vet idag att det är trombonmogulen Elias Faingersh!
– Musiken är som en drog! Sedan jag var 13 år har jag i princip bara gjort en sak – spelat trombon. Och jag hoppas innerligt att jag kommer att fortsätta med det för det är det roligaste som finns, säger Elias.

Den som hört Elias Faingersh framföra sin musik glömmer det inte. Det han skapar med sin trombon och sina tekniska hjälpmedel är sådant som får recensenter att tala om en osannolik enmansorkester och en talang av rent magiska mått. Hans stora konsertprogram heter Trombonmagi, ett program på nästan tre timmar med paus. Då gäller det att läpparna håller. På torsdag blir det smakprov ur Trombonmagi.
– Jag försöker att vara till hundra procent ärlig i mitt musikutövande. Jag älskar min publik. På riktigt! Och då vill man ge det bästa man har. Jag vill ge publiken en upplevelse.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser