Annons

Landskrona Asiatiska Förening tog silver på Nordic Open

Landskrona Asiatiska Förening ställde upp med två fighters i Nordic Open i Köpenhamn. 300 deltagare representerade nio nationer och Landskrona tog hem ett silver.

Katarina Pettersson, -50 kg, mötte Nina von Druschke från Lyngby, Danmark i en match där Katarina var lite för stillastående men när hon jobbade satt slagen som de skulle.

Annons
 

I kvartsfinalen mötte Tony Berglund, -81kg Niklas Daniel Schöller från Fredriksund, Danmark. Tony jobbade med rena tekniker men kombinerade slag och sparkar lite för sällan. Dock gjorde Tony vad som behövdes för att ta hem vinsten. I semifinalen mot Jonas Hegaard från Viborg, ökade Tony med fler kombinationer och vann även denna match. Sen var det dags för final där motståndaren var Tommy Jensen, Aalborg, Danmark. Tony ökade på ännu mer än tidigare och fick in flera snygga tekniker. I denna match fick dock Tony se sig besegrad, med ett oenigt domslut. Ett välförtjänt silver blev resultatet.

Om föreningen:
Landskrona Asiatiska Förening är en kampsportsförening med kickboxning på programmet. Föreningen har funnits i Landskrona sedan 1989 och har haft många tävlingsframgångar med bland annat flera medaljer vid VM och SM i kickboxning samt SM, EM och VM i wushu (kungfu).

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser