Annons

Falcons vann svår bortamatch

Falcons fick verkligen kämpa för att ta med sig tre poäng hem till Landskrona då man mötte Carlshamn på bortaplan i söndags. Trots en drömstart med tidigt ledningsmål efter 17 sekunder och 5-1 efter första perioden var inte segern i hamn förrän i slutet av matchen.
– Vi vinner 3 poäng i en tuff bortamatch mot ett vilt kämpande Carlshamn, det måste vi vara mycket nöjda med! Men det finns mer att få ut av laget och ännu spelar vi inte på toppen av vår förmåga som lag, kommenterar assisterande tränaren Fredrik Cardell.

Carlshamn – Landskrona Falcons 4 – 8 (1-5, 1-0, 2-3)

Annons
 

Målskyttar Landskrona: Stefan Zyszczak 3, Rickard Jacobsen 3, Michael Henriksson, Tobias Blixt.

Läs mer på Falcons hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser