Annons

BoISare avgjorde DM-final på IP Stående längst ut till höger syns Måns Sörensson och Roar Hansen och i mittenn på knä sitter Christian Andersson.

Idag avgjordes Skånes distriktmästerskap på Landskrona IP inför 203 betalande åskådare. I DM-finalen möttes Ängelholm och Högaborg vilka båda tränas av BoIS-bekantingar. I Ängelholm är det Roar Hansen som styr och i Högaborg är det den före detta spelaren Patrik Sundström som håller i taktpinnen. Ett par kända ansikten fanns även på plan och då i Ängelholms gula tröjor. I laget spelar före detta BoISaren Christian Andersson och, den av BoIS utlånade anfallaren, Måns Sörensson.

Och det skulle visa sig att den sist nämnda avgjorde hela tillställningen med ett nickmål i matchens 18:e minut. Ängelholm, som spelar i division ett, vann matchen rättvist men Högaborg hade ett par lägen att kvittera.
– Dom kämpade på riktigt bra. De spelar i division tre idag och det kan man inte tro av deras spel. Håller de alltid sådan klass som de gjorde idag så hade de klarat sig bra i tvåan, berömmer Roar Hansen.

Annons
 

Måns Sörensson tyckte av naturliga skäl att det var kul att få avgöra på ”hemmaplan”.
– Det satt hårt inne och därför var det kul att få avgöra. Och på nick också. Det tillhör inte vanligheterna, sade han och lyfte segerbucklan mot den svarta hösthimlen med ett leende.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser