Annons

Landskronit klar för Allsvenskan

Trots stor satsning lyckas inte BoIS ta sig upp till allsvenskan 2007. En kille i Landskrona har dock klarat av det. Det är Trelleborgs FF som igår blev klara för spel i högsta serien nästa säsong. Och en av förgrundsfigurerna i laget är Linus Malmqvist som lämnade BoIS för Trelleborg 2005.
– Det ligger hårt jobb från hela laget bakom serien, säger den ödmjuke Malmqvist som även varit kapten under säsongen.

Det var efter att Trelleborg hemmabesegrat Åtvidabergs FF med 4-1 igår som allt var klart.
Det var en oerhört skön känsla. Man ville inte att matchen skulle ta slut. De sista fem minuterna sprang vi bara runt och njöt. Och när väl domaren blåste av matchen var glädjen och lättnaden total, beskriver Malmqvist som även registrerades för årets första mål.

Annons
 

Efter matchen var naturligtvis muntra miner och efter duschen bar det iväg till en restaurang i Trelleborg.
Vi åt och festade en hel del men det var ändå hyfsat lugnt. Vi har ett träningspass idag och det måste man ju vara med på, säger Linus och skrattar.

Trelleborg har Ljungskile, Örebro och Brommapojkarna kvar att möta innan säsongen är slut.
Det är skönt att vi redan är klara. Nu behöver vi inte vara nervösa utan kan koncentrera oss på ett annat sätt. Vi siktar på att vinna serien och för att göra det så krävs det en seger till. Vi vill dock avsluta som vinnare och vårt mål är att ta nio poäng till.

Nästa år väntar som sagt allsvenskan.
Det kommer att bli oerhört tufft. Senast TFF låg i högsta serien så åkte de ur direkt. Vi har dock ett så bra försvars- och positionsspel att bygga på så jag är inte orolig. Får vi bara vara någotsånär hela och friska så ska vi nog klara av att klara oss i allsvenskan, avslutar Malmqvist.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser