Annons

Landskronastudent invald i Svenska Eventakademin Aida Winnerström invald i Svenska Eventakademin

Aida Winnerström som studerar vid utbildningen ”Eventkoordinator” i Landskrona har blivit invald i Svenska Eventakademin. Aida är således ledamot i denna prestigefyllda akademi, tillsammans med bl a Ulf Elfving, Anders Berglund, Hasse Wallman och John Houdi.

Nu har alltså Landskronas Eventutbildning fått ett ordentligt erkännande. Studenten Aida Winnerström tar plats i Akademin på stol nr 8, StudentStolen, och företräder således det skånska intresset i denna, annars så Stockholmsinriktade sammanslutning. Aida blev invald av akademins ledamöter trots hård konkurrens från studenter från andra upplevelseutbildningar i Sverige.

Annons
 

Aida läser första året vid TechFuturums tvååriga kvalificerade yrkesutbildning, Eventkoordinator, som startade i januari, men har egentligen lång erfarenhet av events och arrangemang. Bland annat som arrangör av stora modevisningar, kroggalor och bröllopsmässor.

Hennes första ”uppdrag” i akademin blir att arbeta för att nästa Narrenprisutdelning förläggs till Skåne.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser