Annons

Lejonet föll mot Lund

Lund vann torsdagens träningsmatch i hockey mot Lejonet med 2-6 i Karlslundshallen.

Första perioden var jämn målmässigt med ett kraftigt spelövertag av Lund. Det visar skotten 5-21 i Lunds favör. Första halvan av andra perioden dominerade Lund men Lejonet kom igen lite i slutet av perioden och skapade en del chanser och man hade bland annat ett stolpskott.
Tredje börjar Lejonet i power play och får även spela 5 mot 3 i två minuter dock utan att göra något mål. Lunds power play fungerade desto bättre. De ökade på till 2-5 en bit in i perioden. Och till sist satte de 2-6 i tom kasse när det återstår 20 sekunder.

Annons
 

– Lejonet hade inte mycket till spel så man har en hel del att jobba på dom sista veckorna innan serien börjar. Det mest positiva är det briljanta målvaktsspelet av Mattias Möllerström. Han kommer att vara en av Lejonets nyckelspelare under den kommande säsong, säger Torbjörn Torpling i Lejonet.

Resultat: 2-6 (2-2,0-2,0-2)
Skott : 19-52

Målgörare för Lejonet: Magnus Hermansson och Simon Johansson.

Nästa träningsmatch för Lejonet spelas redan på söndag då man tar emot Hanhals klockan 17.00.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser